Κοντέινερ με μεγέθους
Κοντέινερ με μεγέθους
Εσωτερική όψη των κοντέινερ
σχεδιασμούς των κοντέινερ
τυποποιημένα κοντέινερ

Κοντέινερ με μεγέθους και σχέδιο του πελάτη.

Για τους πολύτιμους πελάτες μας η Vitalbox προσφέρει διαφορετικούς σχεδιασμούς των κοντέινερ.

Κοιτάξτε φωτογραφίες από έργα που έχουμε κάνει.

κοντεινερ τιμες , κοντεινερ σπιτια, κατασκευασμενα κοντεινερ

Τα τυποποιημένα κοντέινερ είναι με ύψος 250 εκατοστά. Κατά της επιλογής σας το μέγεθος μπορεί να φτάσει 300 εκατοστά. Το πλάτος μπορεί να είναι 240 εκατοστά. Το μήκος των κοντέινερ μπορεί να είναι 400/500/600/700/800 εκατοστά. Το μέγιστο μήκος των κοντέινερ μπορεί να είναι 1200 εκατοστά. Κοιτάξτε φωτογραφίες από την εσωτερική όψη των κοντέινερ.

Εσωτερική όψη των κοντέινερ

προκατασκευασμενα κοντεινερ σπιτια απο κοντεινερ

Κοιτάξτε πληροφορίες για τα τυποποιημένα κοντέινερ
Δάπεδο λαμινέιτ. Παράθυρα. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής ποιότητας. Σάντουιτς πάνελ με μόνωση από αφρό πολυουρεθάνης.
Το πρώτο βήμα όταν διαλέγετε ένα κοντέινερ είναι να διαλέξετε το μέγετος.
Για παράδειγμα, ένα τυποποιημένο κοντέινερ αρχίζει με μέγετος από 240 х 400 εκατοστά. Τα τυποποιημένα κοντέινερ είναι με ύψος 250 εκατοστά. Κατά της επιλογής σας το μέγεθος μπορεί να φτάσει 300 εκατοστά. Το μέγιστο μήκος των κοντέινερ μπορεί να είναι 1200 εκατοστά, και το μέγιστο πλάτος μπορεί να είναι  εώς και 240 εκατοστά. Πλάτος του κοντέινερ Μήκος του κοντέινερ
Το δεύτερο βήμα είναι να διαλέξετε σε ποιους από τους τοίχους θα υπάρχουν πόρτες και παράθυρα
Παράθυρα – μπορεί να είναι ανοιγόμενα, κλειστά, κλασικά,  με θυρίδα,
τύπος του παραθύρου, βιτρίνα, με κάνγελα, με κουνουπιέρες, φιμέ τζάμια. Πόρτες - μπορεί να είναι στερεά, εφυαλωμένα, τα μισά εφυαλωμένα, διπλές πόρτες, πόρτες με κάγκελα... Διαλέξτε παράθυρα Διαλέξτε τύπο παραθύρων θυρίδα
Διαλέξτε πόρτες τύποι κοντεινερ, κοντεινερ πωλησεις, μεταχειρισμενα κοντεινερ, konteiner metaxeirismena, containers μεταχειρισμενα konteiner, πωλησεις κοντεινερ, πωλησεις ,διαφορα κοντεινερ προκατασκευασμενα κοντεινερ ,κοντεινερ με χωρισματα ,κοντεινερ για αποθηκη ,κοντεινερ κατασκευη

Μετά της επιλογής πόρτων και παραθύρων, μπορούμε να τα τοποτεθήσουμε στο κοντέινερ στην πλεύρα που θέλετε.
Το τρήτο βήμα είναι να διαλέξετε λάμπες, μπρίζες, τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα και δωμάτια.

Δωμάτια– μπορεί να είναι μονόκλινα ή κατά την επιλογή του πελάτη. Είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε και πρισσότερα δωμάτια.
Τουαλέτα και μπάνιο– κατά την επιλογή σας μπορούμε να βάλλουμε το μπάνιο και την τουαλέτα όπου θέλετε. Στα μπάνια και στις τουαλέτες έιναι εύκολο να υπάρχει ζεστό και κρύο νερό. Εάν θέλετε μπορούμε να τοποθετήσουμε και θερμοσίφωνες.  Το πάτωμα των μπάνιων και των τουαλέτων έιναι με πλακάκια. Τα υλικά μπορεί να είναι στάνταρτ ή κατά την επιλογή σας.  Οι κουζίνες μπορεί να είναι με δικιά σας επιλογή και μεγέθη. Το πάτωμα μπορεί να είναι φτιάγμενο από δάπεδο λαμινέιτ, λινέλαιο ή πλακάκια. Επιλογή λάμπα και μπρίζες – τυποποιημένα ή κατ’επιλογή σας.  Κοντέινερ με μεγέθους και σχέδιο του πελάτη.

Για παράδειγμα, ένα τυποποιημένο κοντέινερ αρχίζει με μέγετος από 240 х 400 εκατοστά. Τα τυποποιημένα κοντέινερ είναι με ύψος 250 εκατοστά. Κατά της επιλογής σας το μέγεθος μπορεί να φτάσει 300 εκατοστά. Το πλάτος και το μήκος του κοντέινερ μπορεί να είναι και δική σας επιλογή. κοντεινερ, κοντεινερ μεταχειρισμενα, κοντεινερ πωλησεις, κοντεινερ γραφειο, κοντεινερ τιμες, πωλησεισ κοντεινερ, kontainer, κοντεινερ τιμη, μεταχειρισμενα κοντεινερ, Γραφεία κοντέινερ.

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το μέγεθος  και την τοποθεσία των πόρτων και των παραθύρων. Οι πόρτες και τα παράθυρα μπορεί να είναι σε διαφορετικούς μεγέθους κατά τις ανάγκες του πελάτη. Ο πελάτης επίσης μπορεί να διαλέξει το χρώμα του κοντέινερ.