κοντεινερ μεταχειρισμενα, κοντεινερ πωλησεις, κοντεινερ γραφειο, κοντεινερ σπιτι, κοντεινερ τιμες πωλησεις κοντεινερ, κοντεινερ τιμη, μεταχειρισμενα κοντεινερ, Κτίρια κοντέινερ, Γραφεία κοντέινερ
κοντεινερ μεταχειρισμενα
Σχεδιασμός από κοντέινερ
Γραφεία κοντέινερ
Πλάτος του κοντέινερ
συνδιασμένα κοντέινερ.
πωλησεισ κοντεινερ
κοντεινερ τιμες
 
κοντεινερ σπιτι
κοντεινερ μεταχειρισμενα
κοντεινερ

κοντεινερ γραφεια

Σχεδιασμός από κοντέινερ σημαίνει να ενώσουμε δύο ή περισσότερα κοντέινερ. Από τα κοντέινερ επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε έναν ή δύο ορόφους. Τον σχεδιασμό κοντέινερ κοντεινερ γραφεια, κοντεινερ πωλησεις, κοντεινερ μεταχειρισμενα, κοντεινερ σπιτι, κοντεινερ τιμες, πωλησεισ κοντεινερ, πωλησεις κοντεινερ, μεταχειρισμενα κοντεινερ, Κτίρια κοντέινερ, Γραφεία κοντέινερ. κοντεινερ τιμη, τον χρησημοποιούμε όταν κατασκευάζουμε γραφεία, εστιατόρια, καταστήματα, γκαράζ, υπηρεσίες σέρβιζ και συντήρησης.  αποδυτήρια, υπνοδωμάτια. Κοιτάξτε φωτογραφίες από τα έργα μας.

Σχεδιασμός από κοντέινερ

  • Κοιτάξτε φωτογραφίες από την εσωτερική όψη των κοντέινερ.
  • Εσωτερική όψη των κοντέινερ
  • Κοιτάξτε πληροφορίες για το τρόπο τοποθέτηση
  • Εκτέλεση του έργου για τη Siemens και EVN στο Plovdiv από 40 συνδιασμένα κοντέινερ.
  • Κοιτάξτε πληροφορίες για τυποποιημένα κοντέινερ
  • Το πρώτο βήμα όταν διαλέγετε ένα κοντέινερ είναι να διαλέξετε το μέγετος.
  • Για παράδειγμα, ένα τυποποιημένο κοντέινερ αρχίζει με μέγετος από 240 х 400 εκατοστά. κοντεινερ γραφεια Τα τυποποιημένα κοντέινερ είναι με ύψος
  • 250 εκατοστά. Κατά της επιλογής σας το μέγεθος μπορεί να φτάσει 300 εκατοστά. Το μέγιστο μήκος των κοντέινερ μπορεί να είναι
  • 1200 εκατοστά, και το μέγιστο πλάτος μπορεί να είναι  εώς και 240 εκατοστά.

Πλάτος του κοντέινερ Μήκος του κοντέινερ

κοντεινερ

Το δεύτερο βήμα είναι να διαλέξετε σε ποιους από τους τοίχους θα υπάρχουν πόρτες κοντεινερ και παράθυρα
Παράθυρα – μπορεί να είναι ανοιγόμενα, κλειστά, κλασικά,  με θυρίδα,

κοντεινερ μεταχειρισμενα

κοντεινερ σπιτι

τύπος του παραθύρου, βιτρίνα, με κάνγελα, με κουνουπιέρες, φιμέ τζάμια. Πόρτες -μπορεί να είναι στερεά, κοντεινερ μεταχειρισμενα εφυαλωμένα, τα μισά εφυαλωμένα, διπλές πόρτες, πόρτες με κάγκελα... κοντεινερ σπιτι Διαλέξτε παράθυρα Διαλέξτε τύπο παραθύρων θυρίδα Διαλέξτε πόρτες
Μετά της επιλογής πόρτων και παραθύρων, μπορούμε κοντεινερ σπιτι να τα τοποτεθήσουμε στο κοντέινερ στην πλεύρα που θέλετε.
Το τρήτο βήμα είναι να διαλέξετε λάμπες, μπρίζες, κοντεινερ μεταχειρισμενα τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα και δωμάτια
.

κοντεινερ τιμες

πωλησεισ κοντεινερ

Δωμάτια– μπορεί να είναι μονόκλινα ή κατά την επιλογή του πελάτη. Είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε κοντεινερ τιμες και πρισσότερα δωμάτια.
Τουαλέτα και μπάνιο– κατά την επιλογή σας μπορούμε να βάλλουμε το μπάνιο και την τουαλέτα όπου θέλετε. Στα μπάνια και στις τουαλέτες έιναι εύκολο να υπάρχει ζεστό και κρύο νερό. Εάν θέλετε μπορούμε να τοποτεθήσουμε πωλησεισ κοντεινερ και θερμοσίφωνες. 

πωλησεις κοντεινερ

κοντεινερ τιμη

Το πάτωμα των μπάνιων και των τουαλέτων έιναι με πλακάκια. Τα κοντεινερ τιμη υλικά μπορεί να είναι στάνταρτ ή κατά την επιλογή σας.  Οι κουζίνες μπορεί να είναι με δικιά σας επιλογή και μεγέθη. Το πάτωμα μπορεί να είναι φτιάγμενο από δάπεδο λαμινέιτ.

μεταχειρισμενα κοντεινερ

Επιλογή λάμπα και μπρίζες – τυποποιημένα ή κατ’επιλογή σας.  Το τέταρτο βήμα είναι να διαλέξετε με ποιο τρόπο θα ενωθούν τα κοντέινερ.  Τα κοντέινερ μπορεί να είναι σε έναν ή σε δύο ορόφους Κοιτάξτε παραδείγματα για συνδιασμένα κοντέινερ.Δύο ή περισσότερα κοντέινερ μπορούν να συνδιαστούν κατά μήος ή κατά πλάτος.   Τα κοντέινερ μπορούν να τοποθετούνται κατά την επιλογή του πελάτη. Για τι είναι κατάλληλα τα κοντέινερ ;

Κτίρια κοντέινερ

Από συνδιασμό κοντέινερ επιτυχώς κατασκευάζονται γράφεια με δικά σας μεγέθη. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε και τα μεγέτη και τον τόπο των δωματίων.

Ο τόπος των πόρτων και των παραθύρων, π.χ. στο σχέδιο που βλεπετε δεξιά, μπορεί να αλλάξει κατά την επιλογή σας.
Το σχέδιο που φαίνεται είναι συνδιασμός από μερικά κοντέινερ για υπνοδωμάτια. Τέτοιοι συνδεσμοί για υπνοδωμάτια έχουν

μεγάλη χρήση για κατασκηνώσεις, κάμπινγκ, εργοτάξια.

Το σχέδιο που φαίνεται είναι συνδιασμός από μερικά κοντέινερ για εστιατόρια και αίθουσες δείπνων. Τέτοιοι συνδεσμοί έχουν μεγάλη χρήση σε διαφορούς τόπους.

Γραφεία κοντέινερ

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπνοδωμάτια, γραφεία, για τα συγκροτήματα, για διαβίωση, για ξενοδοχεία.
Το σχέδιο που φαίνεται είναι συνδιασμός από μερικά κοντέινερ. Γραφεία κοντέινερ Το πάτωμα του κοντέινερ αυτού είναι φτιαγμένο από γερό μέταλλο. Κατά την επιλογή σας οι πόρτες μπορεί να είναι τυποποιημένες ή αυτόματες.

Τα κοντέινερ για γκαράζ και συνεργεία αυτοκινήτων είναι με ύψος 3 μέτρα, αλλά υπάρχει δυνατότητα και για ύψος από Γραφεία κοντέινερ 2,50 μέτρα Για ένα μικρό χρονικό διάστημα με τα συνδιασμένα κοντείνερ εύκολα κατασκευάζουμε καταστήματα, αποθήκες, εκθεσιακούς χώρους. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα μπορούμε να κατασκευάζουμε συνδιασμό κοντέινερ για διαβίωση με δικά σας μεγέθη Κοντέινερ πωληση και σχέδια. Επίσης μπορούμε να βάλλουμε ντους, τουαλέτες, κουζίνα, παράθυρα και πόρτες κατά την επιλογή σας.