οικίσκοι
Πολυεστερικές οικίσκοι
φυλακιο φηλαξης φυλακια για εργοταξια
φυλακιο για εργοταξιο
καμπινες
καμπιηνα για εισιτηρια
 
καμπινες κατασκευες
  καμπινες

οικίσκοι

Τα κοντέινερ κατασκευάζονται από μεταλλική γαλβανισμένη κατασκευή υψηλής ποιότητας. οικίσκοι Την μεταλλική κατσκευή πρώτα την βάφουμε με αστάρι και μετά με βαφή αυτοκινητού. Τα κοντέινερ της Vitalbox είναι με μεγάλη διάρκεια ζωής
Τυποποιημένες καμπίνες από σάντουιτς πάνελ

Τα μεγέθη των τυποποιημένων καμπίνων αρχίζουν από 150 см х 150 εκατοστά.  Οι τυποποιημένες καμπίνες είναι με ύψος 240 εκατοστά. Κατά την επιλογή σας το μέγετος μπορεί να είναι και  300 εκατοστά.
Καμπίνες από σάντουιτς πάνελ με μεγέθη και σχέδιο του πελάτη.

φυλακιο φηλαξης φυλακια για εργοταξια ,φυλακιο για εργοταξιο

Τα μεγέθη των καμπίνων αρχίζουν από 150 см х 150 εκατοστά.  Οι τυποποιημένες καμπίνες είναι με ύψος 240 εκατοστά. Κατά την επιλογή σας το μέγετος μπορεί να είναι και  300 εκατοστά. Το πλάτος και το μήκος των καμπίνων επίσης μπορεί να είναι δική σας επιλογή.  
Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το μέγεθος  και την τοποθεσία των πόρτων και φυλακιο φηλαξης φυλακια για εργοταξια των παραθύρων. Οι πόρτες και τα παράθυρα μπορεί να είναιφυλακιο φηλαξης φυλακια για εργοταξια σε διαφορετικούς μεγέθους κατά τις ανάγκες του πελάτη. Ο πελάτης επίσης μπορεί να διαλέξει το χρώμα του κοντέινερ.

Να κάνετε επιλογή σε ποιους από τους τοίχους θα υπάρχουν πόρτες και παράθυρα.
Παράθυρα – μπορεί να είναι ανοιγόμενα, κλειστά, κλασικά,  με θυρίδα, τύπος του παραθύρου, βιτρίνα, με κάνγελα, με κουνουπιέρες, φιμέ τζάμια. Πόρτες -μπορεί να είναι στερεά, εφυαλωμένα, τα μισά εφυαλωμένα, διπλές πόρτες, πόρτες με κάγκελα...
Δεν σαπίζει, δεν σκουριάζει, πλύνετε και καθαρίζονται εύκολα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή των καμπίνων είναι  με πιστοποιητικό .
Κοιτάξτε φωτογραφίες από έργα που έχουμε κάνει

Πολυεστερικές οικίσκοι

καμπινες ,καμπινα, καμπιηνα για εισιτηρια, καμπινα security

Λινελαίου, που μιμείται δάπεδο λαμινέιτ. Παράθυρα από υαλί αυτοκινήτου. Ηλεκτρική καμπινες εγκατάσταση υψηλής ποιότητας. Σάντουιτς πάνελ πολυεστέρας  με μόνωση αφρού πολυουρεθάνης.
Υλικά υψηλής ποιότητας

καμπινες security ,καμπινες κατασκευες καμπινεσ

Κάθε τυποποιημένη καμπίνα έχει μία πόρτα με μεγέθους 90/200 εκατοστά. Δύο παράθυρα με μεγέθους καμπιηνα για εισιτηρια 100/120 εκατοστά. Το πάτωμα αποτελεί δάπεδο λαμινέιτ. Υπάρχει και εξωτερικό φωτιστικό σώμα. Το εσωτερικό μέρος ,καμπινες κατασκευες του κοντέινερ αποτελείται από κατασκευασμέν ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο περιέχει δύο φωτιστικά σώματα, δύο μπρίζες και ένας διακόπτης.

Τυποποιημένες πολυεστερικές καμπίνες
Τα μεγέθη των τυποποιημένων καμπίνων αρχίζουν από 150 х 150 εκατοστά  και ύψος 240 εκατοστά.